Häivälä, Hanni ja Pirnes jatkavat Sievissä
23.9.2019 17:27 Uutiset / Sievi FS

Häivälä, Hanni ja Pirnes nähdään Sievissä ensi kaudellakin.

Kenttäpelaajat Atte Häivälä ja Vilho Hanni sekä maalivahti Marko Pirnes jatkavat Sievissä tulevalla Futsal-Liigakaudella. Pirneksen ja Hannin sopimukset ovat yksivuotisia ja Häivälän sopimus on kaksivuotinen.

Atte Häivälä, 22 on tuttu kasvo Sievin liigaporukasta jo useamman kauden ajalta. Atelta löytyy taskusta yhteensä kolme Suomen mestaruutta. Häivälällä on vyöllään myös muutamia otteluita nuorten futsalmaajoukkueesta. Kesän ajan Atte on pelannut jalkapalloa FC Ylivieskan paidassa.

Vilho Hanni, 18 on lupaava nuori futsalpelaaja Kannuksen Eskolasta. Ensiesiintymisen Sievin paidassa Hanni teki kaudella 2017-18. Viime kaudella Vilho pelasi otteluita miesten Futsal Kolmosessa Sievin Akatemia joukkueen riveissä. Vilho oli myös viime kaudella kuudessatoista ottelussa mukana Sievin penkillä. Viime keväänä Hanni edusti Suomen poikien U19-maajoukkuetta Tampereella pelatuissa EM-karsintaotteluissa. Näissä kolmessa ottelussa syntyi yhteensä kaksi maalia.

Marko Pirnes, 22 on pelannut useamman kauden ajan maalinvartijana FC Kemin riveissä. Pirnes on tuttu Sievistä aikaisemmilta kausilta, kun pelasi juniori-ikäisenä silloin vielä FC YPAn alaisuudessa. Viime kauden loppupuolella Pirnes siirtyi takaisin keltapaitoihin. Sievissä viime kaudella kertyi vain yksi ottelu.

Futsal-Liiga alkaa 29.9. Sievi aloittaa tuolloin Jyväskylässä Liikunnan Riemun vieraana. Ensimmäinen kotiottelu on la 5.10 klo 16, jolloin vastaan asettuu Mad Max Valkeakoskelta. Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Sievi FS
«  Heinäkuu   »
Kategoriat