Esittely
Ottelutilastot
Sievi FS - KaDy
2016-2017 - Sievi FS - Futsal-Liigan Finaalit
Klo 13:30 Ylivieskan Jäähalli
7
Tou

Ennakkoinfo


5. Finaali 

Kiihkeä ja kuuma finaalisarja päättyy - kumpi vie mestaruuden?


Perjantai illalla pelattiin Jyväskylässä Monitoimitalolla Sievin ja KaDyn välinen neljäs finaaliottelu. Mestaruus oli katkolla KaDylle, mutta Sievi onnistui kairaamaan voiton rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. KaDy karkasi ottelun alussa pikamaaleilla jo 2-0 johtoon, ja hirviöluolan kotiyleisö oli innoissaan. Sievi FS:n luottokuljettaja Veikko Kortesmaa oli kuitenkin todennut ennen Ylivieskasta pelimatkalle lähtöä, ettei KaDyn pojat vielä tiedä heillä olevan sunnuntaina edessään Ylivieskan reissu. Kahden Kadyn pikamaalin jälkeen Sievi FS avasi taisteluun tarvittavan ”tiikerin silmänsä” ja näytti kulmahampaansa tullen kahteen otteeseen tasoihin Jaakko Alasuutarin, Atte Häivälän ja Nikola Ercegin maaleilla. KaDyn henkistä tasapainoa oli järkytetty, kun siirryttiin jatko-otteluun ja lopulta voiton ratkaisseille rankkareille. Rankkareissa Sievin Joni Pakola, ikitaistelija Juho Alasuutari ja Jarmo Junno onnistuivat ohittamaan maaliin vaihdetun Juha-Matti Savolaisen. Sievi FS:n suuri sankari rankkareissa oli maalivahti Miika Toivola, joka torjui voiton ratkaisseen Sergei Korsunovin laukauksen. Läpi koko ottelun loistavasti pelannut Toivola torjui myös ensimmäisellä jaksolla Korsunovin 10 metristä ammutun rankkarin Sievin kuudennen kumuloituneen virheen jälkeen. Finaalisarja saa ansaitsemansa lopun sunnuntaina Ylivieskassa.

Ratkaiseva ja viimeinen viides finaali pelataan Ylivieskan jäähallissa sunnuntaina klo 13.30 alkaen. Edessä on upea finaalisarjan huipennus kahden hienon joukkueen välillä. Ennen loppuhuipennusta voi todeta, että finaalissa on ollut vastakkain kaksi Futsal-Liigakauden 2016-17 parasta joukkuetta. Edessä on enää mestarin ratkaiseminen. Huikeaa!

Sievi lähtee otteluun hieman siipirikkoisena. Nikola Erceg sai perjantain ottelussa keltaisen kortin, jonka korttitili tuli täyteen. Sievin kannalta keskeisin kysymys kuuluukin pystyvätkö muut pelaajat nostamaan omaa tasoaan ja korvaamaan liigan tehokkaimman (Erceg-Tirkkonen) poissaolot. Jos pystyvät, Sievi on lähellä mestaruutta. KaDyn vahvuus on pallonhallintaa perustuvassa pelissä. Pystyykö KaDy luomaan ja hyödyntämään riittävästi maalintekopaikkoja. Jos pystyy, KaDy on lähellä mestaruutta? Odotettavissa on tarkan ja huolellisen puolustuspelaamisen taistelu, jossa voiton palkintona on Suomen Mestaruus.

Sievi FS toivoo, että yleisö ostaisi liput ennakkoon ja saapuisi Ylivieskan jäähalliin hyvissä ajoin, jonojen välttämiseksi. Sunnuntaipäivästä huolimatta, pidetään hallissa kovaa meteliä ja kannustusta kotijoukkueen siivittämiseksi mestaruuteen!

SIEVI FS SUOMEN MESTARI 2017!


Sievi FS on Futsal-liigan mestari kolmatta kertaa peräkkäin. KaDy kaatui voitoin 3-2 viidennessä finaalissa kotiareenalla Ylivieskan jäähallissa 2-1, 1112 katsojan seuratessa ottelua paikan päällä.

Vääntöä ja voiton tahtoa viidennestä finaalista ei puuttunut, niin kuin ei koko sarjasta. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin yksi maali, josta vastasi kotijoukkue Sievi ja Sievin kapteeni ja ikitaistelija Juho ”Juti” Alasuutari. Ottelua oli pelattu vain 1.35, kun Juti pommittaa pallon lähes viidestätoista metristä maaliin ohi Juha-Matti Savolaisen taakse. Molemmat joukkueet loivat loistavia tilanteita, mutta molemmat maalivahdit (Toivola-Savolainen) napsivat palloja, eikä enempää maaleja tai tilastomerkintöjä nähty.

Toisella jaksolla nähtiin enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun pelattiin kauden viimeistä erää. Maaleilla aloitti vierasjoukkue KaDy ja Sergei Korsunov ajassa 24.47. Jani Korpela syöttää sivurajapotkusta keskialueelle Korsunoville, jonne hän pääsi hiipimään varkain. Sievin toinen maali nähtiin ajassa 31.50 vapaapotkusta. KaDyn Jukka Kytölä rikkoo Henri Heikkilää. Pallon taakse asteli Jarmo Junno. Junno tykittää pallon verkkoon vasemmalle ja ohi Savolaisen. Peliä oli tuolloin pelaamatta vielä noin kahdeksan minuuttia. KaDy otti hetken päästä aikalisän ja reikäpaidan. KaDy pyöritti ylivoimaa lähes kuusi minuuttia ilman onnistumista. Täten Sievi otti kolmannen Suomen Mestaruutensa kotiyleisön edessä Ylivieskan jäähallissa ja osallistuu kolmannen kerran elokuussa UEFA Futsal Cupiin.

Jos toissa kaudella mestaruuden ratkaisuhahmo oli Rami Tirkkonen ja viime kaudella Elmer Kääntä, oli tämän kauden ratkaisuhahmo Jarmo Junno. ”Jallis” teki viidennen finaalin ratkaisevan maalin, sekä teki tehot 11+1, ollen Sievin sisäisen pörssin kolmas ja koko pudotuspelien kuudes. Sievin tehokkain oli puolestaan Nikola Erceg tehoin 5+10 sijoittuen sijalle kolme. Juho Väinälä oli pörssitaulukon neljäs 14 tehopisteellä.


Sievi FS haluaa kiittää Kampuksen Dynamoa loistavasta, tasaisesta ja kovasta finaalisarjasta, jossa ei paljoa peruuteltu. Kiitos myös loistava kotiyleisö! Teitä seurasi finaaleissa Ylivieskan jäähallissa paikan päällä yhteensä 2528 silmäparia! Välierät mukaan lukien Sievin kotiotteluita seurasi yhteensä 4083 katsojaa.Koko ottelun ja palkintojenjako tilaisuuden näet uusintana YLE Areenasta.

Ottelun tilastot ja kokoonpanot näet täältä.

Pudotuspelien tilastot ja ottelut näet täältä.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
2 - 1
(1 - 0)
KaDy
Lisää uutisia
Sievi FS
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930